Basketpodden

Henrik pratar med Mohammed El Abed om juldagens möte mellan Warriors och Cavs, och om hur det är att gå på NBA-basket live i Oracle arena.

Direct download: 157._NBA_Xmas_Day.mp3
Category:sports -- posted at: 1:00am CEST

Magnus och Henrik pratar Cavs, som nu har Irving och Shumpert tillbaka, och tar en titt på playoff-oddsen för att se vilka lag som ser ut att missa slutspelet. Dessutom en uppvärmning inför juldagsmatcherna

Direct download: 156._Manlab.mp3
Category:sports -- posted at: 6:31am CEST

Magnus och Henrik pratar om hur det går i awards-kategorier, vem ligger bäst till i MVP, MIP, Coach of the Year osv? Gabriel och Henrik pratar om Spurs historiskt starka defense.

Direct download: 155._Jag_vill_prata_Spurs.mp3
Category:sports -- posted at: 3:22am CEST

Gabriel och Henrik pratar Warriors och deras chanser att vinna 72 matcher i år. Det pratas också nostalgiskt om Shaq, Kobe, Iverson och hela den generation spelare som draftades på 90-talet.

Direct download: 154._Basketens_svar_pa_J-O_Waldner.mp3
Category:sports -- posted at: 12:38am CEST

Magnus och Henrik pratar Kobes plats på listan över NBA:s bästa spelare i historien. Det blir även Cleveland och OKC och hur det går i kampen mot Warriors.

Direct download: 153._En_lattnadens_suck.mp3
Category:sports -- posted at: 12:12am CEST

Gabriel och Henrik pratar coachsparkande Rockets och rekordjagande Warriors. Jakob och Henrik pratar Easts jämna medelklass och årets rookies.

Direct download: 152._Kan_Warriors_vinna_73_matcher.mp3
Category:sports -- posted at: 1:30am CEST

Jakob och Henrik diskuterar blandade stats och passerar Whiteside, Fournier, vänsterhänta, och självklart Steph Curry. Därpå ett snack runt topp-20 i ESPNs player rankings.

Direct download: 151._Block-kungen.mp3
Category:sports -- posted at: 1:22am CEST

Jakob och Henrik pratar om NBAs vinstlösa lag, Drummond och Kanter. Andreas och Gabbe pratar Basketligan Herr hittills och tittar på lagens offensiva och defensiva rating.

Direct download: 150._Unge_Herr_Drummond.mp3
Category:sports -- posted at: 2:56am CEST

Vi inleder med några överreaktioner, sen kastar vi oss över årets version av “GM i soffan”, där vi leker General Managers och bygger ihop varsitt lag. Är LeBron med i samtliga lag? Kan man tacka nej till Rudy Gobert?

Direct download: 149._GM_i_soffan.mp3
Category:sports -- posted at: 1:30am CEST

Vi gissar award-winners! Vem vinner MVP? 6th man? Rookie? Vi gissar också vilka som snittar flest poäng, returer, assist, steals och blocks.

Direct download: 148._NBA_Award_Predictions_15-16.mp3
Category:sports -- posted at: 2:29am CEST