Basketpodden

Magnus och Henrik pratar NBA Finals och vad vi lärde oss om vinnande NBA-basket denna säsong. Jakob och Henrik pratar på inför om NBA-draften.

Direct download: 228._NBA_Super_Teams.mp3
Category:sports -- posted at: 12:09am CEST

Magnus och Henrik pratar om NBA Finals, summerar intrycken av Game 1 och 2 och blickar framåt mot fortsättningen i Cleveland. Allt inramat av cykling, vingårdar, metalband och konst.

Direct download: 227._Vingard_metal_och_modern_konst.mp3
Category:sports -- posted at: 12:35am CEST

Alexandra och Henrik pratar om tidernas mest stjärnspäckade NBA Finals. Magnus och Henrik pratar Bostons framtid, NBA Finals och debatterar LeBron vs Jordan.

Direct download: 226._Golden_State_of_Mind.mp3
Category:sports -- posted at: 11:20am CEST

Gabriel och Henrik pratar om Bostons starka insats i game 3 och draftlotteriet, den något avslagna serien GSW vs SAS och vilka spelare som stigit i rankingen under årets NBA Playoffs.

Direct download: 225._Jerebko_in_the_clutch.mp3
Category:sports -- posted at: 2:00am CEST

Gabriel och Henrik pratar NBA West Playoffs, Utahs och Houstons framtid och Kawhis fot. Magnus och Henrik pratar om vingårdar, East Finals och Washingtons framtid.

Direct download: 224._Kawhis_fot.mp3
Category:sports -- posted at: 12:38pm CEST

Gabriel och Henrik pratar Luleå vs Södertälje, NBA Playoffs West och tvångströjor. Magnus och Henrik pratar om att få besök av sheriffen och NBA Playoffs East.

Direct download: 223._East_Clintwood.mp3
Category:sports -- posted at: 2:00am CEST

Magnus och Henrik pratar älgar, Supersonics och NBA East Playoffs. Jakob och Henrik pratar därefter om West Playoffs och Clippers tuffa läge.

Direct download: 222._Olympic_Elk.mp3
Category:sports -- posted at: 2:00am CEST

Henrik får rapport från Magnus om staden Cleveland och de snackar NBA Playoffs East. Gabriel och Henrik pratar triple double-matematik och NBA Playoffs West.

Direct download: 221._Jumbotronen.mp3
Category:sports -- posted at: 2:00am CEST

Alexandra och Henrik pratar LAC-UTA och TOR-MIL. Henrik frågar ut Magnus om cykelresan från Boston till Cleveland och om slutspelets första matcher.

Direct download: 220._Slutspelsfeber.mp3
Category:sports -- posted at: 6:52am CEST

Jakob och Henrik snackar Westbrook och kikar på NCAA & draften igen. Gabriel och Henrik pratar mer om Russ, självbehärskning och streaks och följer sen upp våra gissningar kring Awards, statistikkategorier och Over/Under.

Direct download: 219._Triple_Double_King.mp3
Category:sports -- posted at: 2:00am CEST