Basketpodden

I avsnitt 48 inleder vi med ett nedslag i Basketligan, snack om trepoängsrekord och Gortat-traden, innan vi glider över i huvudämnet NBA Player rankings. Vilka spelare har vi tre på våra topp 20? Hur ser våra listor ut jämfört med ESPNs player rankings? Vem har Derrick Rose högst? Vem tror på Kevin Love? Tror vi att Wade och Kobe är “slut”, eller hör de fortfarande hemma på topp 10? Är Kyrie Irving överskattad?

Direct download: 48._NBA_Player_rankings.mp3
Category:general -- posted at: 1:10am CET

Avsnitt 47 är en rejäl preview på NBAs Eastern conference. Vilka lag får seed 1-8 och vilka missar slutspel? Håller Knicks samma klass som ifjol? Vilka möts i andra rundan och tar sig till conference finals? Når Pacers längre nu när de har förstärkt bänken? Vilket lag från East får vi se i finalerna, är Heat favoriter att komma tillbaka eller är det dags för ett nytt lag? Lagen som missar slutspel, finns där nån ljusglimt eller story att berätta? Och hur ser det ut för Jonas och Jeffery?

Direct download: 47._NBA_East_preview.mp3
Category:general -- posted at: 12:37am CET

Avsnitt 46 är en matig preview på NBAs Western conference. Vilka lag får seed 1-8 och vilka missar slutspel? Håller Grizzlies samma klass som ifjol? Vilka möts i andra rundan och tar sig till conference finals? Når Clippers en ny nivå med Doc Rivers som coach? Vilket lag från West får vi se i finalerna, är Spurs favoriter att komma tillbaka eller är det dags för ett nytt lag? Lagen som missar slutspel, finns där nån ljusglimt eller story att berätta?

Direct download: 46._NBA_West_preview.mp3
Category:general -- posted at: 10:36pm CET

I avsnitt 45 märks det att NBAs försäsong dragit igång. Vi pratar först lite om spelare som Allen Iverson, Tracy McGrady och Chris Webber och kommenterar deras Hall of Fame-status. Kommer de att bli invalda? Bör de bli invalda? Vilka är kriterierna och spelar Hall of Fame egentligen någon roll? Sen blir det fullt fokus på kommande säsong och vi gissar vilka som kommer att vinna olika awards, såsom MVP, Rookie of the year och 6th man of the year. Vi avrundar med att gissa vilka som kommer att snitta flest poäng, returer, assists, steals och blocks.

Direct download: 45._NBA_Award_Predictions_13-14.mp3
Category:general -- posted at: 12:13am CET

1