Basketpodden

Avsnitt 56 är en julspecial där Magnus och Henrik diskuterar hur spelare skattas, vilka egenskaper som ger hög status, och vilka som ger lägre status. Medias och publikens roll i det hela nämns och vi slänger ur oss några exempel var på spelare som i vårt tycke är överskattade eller underskattade. Till vilken grupp hör Melo? Moses Malone? James Worthy och Reggie Miller då?

Direct download: 56._Overskattad_och_underskattad.mp3
Category:general -- posted at: 10:07pm CET

I avsnitt 55 inleder vi med prat om några spelare som gjort mer än 50 poäng i en NBA-match. Sen blir det dags för Magnus att avrapportera sitt andra adopterade lag: L.A Clippers. Vi pratar vidare om traden som förde Rudy Gay till Sacramento, Kobe Bryants comeback och Michael Jordans dyra skor. Vi tar en titt på de hetaste kandidaterna till Most Improved Player innan vi rundar av med veckans stats och några matchtips.

Direct download: 55._Chris_Paul_ar_inte_kattskit.mp3
Category:general -- posted at: 9:57pm CET

I avsnitt 54 blir det dags för Jakob att avrapportera sitt adopterade lag: Portland Trailblazers. Vi fortsätter med koll på skadeläget, och ser att Jeffery Taylor har ett ypperligt läge att utöka sin roll och betydelse för Bobcats just nu. På västkusten gör Kobe Bryant comeback, hur kommer det att gå? De båda New York-lagen har stora problem, men för Knicks ser det en aning ljusare ut. Var rankar vi Klay Thompson bland SGs? Vi tar en titt på årets rookies, som anses vara ovanligt dåliga. Det finns dock spelare med potential att bli bra så småningom. Vi avrundar med bla Korvers frisyr och Bynums form.

Direct download: 54._Koll_pa_Portland_o_Jeffs_stora_chans.mp3
Category:general -- posted at: 11:11pm CET

I avsnitt 53 inleder vi med prat om hur ofta hemmalaget vinner en match, och hur det skiljer sig mellan grundsäsong slutspel. Vi granskar några av de förslag som vi fått in på trades som kan ge Jerebko mer speltid och korar en vinnare. Vi diskuterar Kobe Bryants kontraktsförlängning och vad det innebär för Lakers. Vi pratar heta lag, och nämner då bl.a Thunder, Rockets och Nuggets, och så glider vi in på vilka point guards som har best PER, och hittar en del oväntade namn. Sen är det dags för Henrik att rapportera kring sitt adopterade lag: Cleveland Cavs. Vi avrundar med stats från Dwyane Wade, Andre Drummond och Pau Gasol ihop med lite snack om draften 2014.

Direct download: 53._Spurs_ar_hansynslosa.mp3
Category:general -- posted at: 12:57am CET

1