Basketpodden

Avsnitt 99 är ett specialavsnitt om den största rivaliteten mellan två lag i NBA: Lakers vs Celtics. Vi pratar historia, nutid och framtid. Vem var bäst, Magic eller Bird? Var Kobes och Gasols Lakers vassare än Celtics när Pierce och KG ledde laget? Vilket lag hinner först till nästa titel?

Direct download: 99._Lakers_vs_Celtics.mp3
Category:sports -- posted at: 11:25pm CET

I avsnitt 98 ringer Henrik upp Magnus och pratar Södertälje, Spurs, Hawks, Cavs och rookies. Sen dimper Josh Smith-waivningen ner precis när Henrik ska ringa Karl Rosaen från Brosaen Pistons Podcast, och det pratas om hur Jonas Jerebko lär få mer speltid direkt. Henrik pratar sen med Gabriel om Smith/Jerebko/Pistons och också om Rondo/Mavs/Celtics.

Direct download: 98._Superchans_fr_Jerebko.mp3
Category:sports -- posted at: 5:28am CET

I avsnitt 97 undrar vi vad Sacramento håller på med, och vi försöker förstå varför coach Mike Malone sparkades. Vi kollar till hur det går för Cleveland, och tittar på hur viktigt det är med rim protection. Vi pratar om NBA-spelare som gör politiska statements i samband med matcherna, och vi kikar på Warriors och Thunder. Veckans yngling är K.J McDaniels.

Direct download: 97._En_kung_begravd.mp3
Category:sports -- posted at: 3:44am CET

I avsnitt 96 pratar vi om de stora giganterna som styrt utanför planen: Pop, Phil, Riley och Auerbach var på nåt sätt inblandade i över 40 av de senaste 60 NBA-titlarna. I MVP-racet saknar vi LeBron och Durant, och kampen står mellan Gasol, Davis och Curry. Vi granskar välcoachade Atlanta Hawks och pratar om slopandet av conferencerna. Vi väljer ut våra all-time defensive och offensive teams.

Direct download: 96._Gasol_vs_Davis_vs_Curry.mp3
Category:sports -- posted at: 12:06am CET

I avsnitt 95 pratar vi om blyga kontra kaxiga spelare, är “silent killers” på modet? Med Westbrook tillbaka på banan så ser det ljusare ut för OKC. Kobe, bygger han på sin legacy, eller skadas den av hans själviska spelstil? Dessutom DeRozan, Denver och en koll på ledarna i Player Efficiency Rating.

Direct download: 95._Han_snackar_snacket.mp3
Category:sports -- posted at: 11:16pm CET

I avsnitt 94 inleder vi med Chicagos dominans på nittiotalet, och pratar sen Jeffery Taylors avstängning som inte gör oss så mycket klokare angående Jeffs framtid. Vi tittar till Bucks och Magic som överraskat i East, samt kikar bland ledarna i skottprocent och PER och hittar några oväntade namn. Tidiga Coach of the Year-kandidater identifieras.

Direct download: 94._Spritsmugglarganget.mp3
Category:sports -- posted at: 11:57pm CET

I avsnitt 93 pratar Magnus och Jakob ut i ett enskilt terapisamtal kring den berg-och-dal-bana som Cleveland erbjuder sina fans just nu. Vem är skyldig till problemen? Är det coach Blatt, eller Kyrie, eller Waiters, eller Love? Och är King James oskyldig? Och kommer allt ordna sig till slut? Henrik känner sig utanför och pratar om Boogie Cousins och Chicago med Magnus bror Gabriel istället, men även där smyger sig Cavs in.

Direct download: 93._Enskilda_samtal_om_Cavs.mp3
Category:sports -- posted at: 12:07am CET

Vi inleder med Dream Team som charmade allt och alla under OS 1992. Sen kastar vi oss över årets version av “GM i soffan”, där vi leker General Managers och bygger ihop varsitt lag. Är LeBron med i samtliga lag? Kan man säga nej till Anthony Davis? Eller är vinnarskallar som Noah bättre att ha? Sen pratar vi om lagen som startat bra, kommer Sacramento att hålla i? Kan Houston och Memphis sluta topp-3 i West? Är Toronto på riktigt? 

Direct download: 92._GM_i_soffan.mp3
Category:sports -- posted at: 1:19am CET

NBA 2014/15 har startat! I avsnitt 91 sprudlar vi av lycka och kastar oss in i statistikvinnare, awards och andra förutsägelser. Vem är Jakobs outsider till bäste poänggörare? Envisas Henrik med att i år igen tro att Rubio ska vinna assistligan? Vem är Magnus under-radarn-bra gissning på Coach of the Year? Vi pratar också om Jeffery Taylors erkännande och vilka följder det kan bli, och massor av iakttagelser från första veckan. 

Direct download: 91._NBA_Award_Predictions_14-15.mp3
Category:sports -- posted at: 1:04am CET

Vi inleder avsnitt 90 med att snacka om Steve Nash och hans lysande karriär, som nu tyvärr tycks vara slut. Därefter fokuserar vi på NBA:s Pacific Division som nog är vår favoritdivision. Vi kollar på nyförvärv och spelarförluster, hyllar Warriors potantial, funderar över hur långt Paul/Griffin kan ta Clippers och suckar över Lakers brist på defense. Vi checkar av styrkor och svagheter och tippar hur det går för lagen. Vi gissar också divisionens MVP, high scorer, bästa försvarare och bästa coach.

Direct download: 90._Pacific_Division_Preview.mp3
Category:sports -- posted at: 12:47am CET

Vi inleder avsnitt 89 med prat om finska svordomar, rödvinsbad och Detroit Pistons hårda Bad Boys. Därefter fokuserar vi på NBA:s Northwest Division som ser ut att att bli en blandad division. Vi kollar på nyförvärv och spelarförluster, bedömer Durants skada och längtar efter att se Utah vs Minnesota. Vi checkar av styrkor och svagheter och tippar hur det går för lagen. Vi gissar också divisionens MVP, high scorer, bästa försvarare och bästa coach.

 

Direct download: 89._Northwest_Division_Preview.mp3
Category:sports -- posted at: 11:30pm CET

Vi inleder avsnitt 88 med prat om glass och en fantastisk säsong av Michael Jordan. Därefter fokuserar vi på NBA:s Southwest Division som ser ut att att bli den bästa divisionen. Vi kollar på nyförvärv och spelarförluster, jämför Ariza med Parsons och undrar om inte duon Davis/Asik är bäst i ligan på att skydda egen korg. Vi checkar av styrkor och svagheter och tippar hur det går för lagen. Vi gissar också divisionens MVP, high scorer, bästa försvarare och bästa coach.

 

Direct download: 88._Southwest_Division_Preview.mp3
Category:sports -- posted at: 12:15am CET

Vi inleder avsnitt 87 med prat om NBAs “Golden Years”, pratar om Basketligan Herr, straffkast och Jeff Taylors situation. Därefter lägger vi allt krut på NBAs Central Division som innehåller de kanske två bästa lagen i East; Bulls och Cavs. Vi går också igenom Jerebkos Pistons, där vi har hört positiva tongångar om Jonas. Vi avrundar med Pacers och Bucks. Vi kollar på nyförvärv och spelarförluster, förändringar i organisationen och på coachnivå. Vi checkar av styrkor och svagheter och tippar hur det går för lagen. Vi gissar också divisionens MVP, high scorer, bästa försvarare och bästa coach.

Direct download: 87._Central_Division_Preview.mp3
Category:sports -- posted at: 12:54am CET

I avsnitt 86 inleder vi med mer om LeBrons nya förbättrade hårlinje. Vi pratar också om att Jeff Taylor arresterats och stängts av. Därefter lägger vi allt krut på NBAs Southeast Division. I tur och ordning går vi igenom Hawks, Hornets, Heat, Magic och Wizards. Vi kollar på nyförvärv och spelarförluster, förändringar i organisationen och på coachnivå. Vi checkar av styrkor och svagheter och tippar hur det går för lagen. Vi gissar också divisionens MVP, high scorer, bästa försvarare och bästa coach.

Direct download: 86._Southeast_Division_Preview.mp3
Category:sports -- posted at: 1:12am CET

I avsnitt 85 inleder vi med LeBrons nya förbättrade hårlinje för att sen lägga allt krut på NBAs Atlantic Division. I tur och ordning går vi igenom Celtics, Nets, Knicks, Sixers och Raptors. Vi kollar på nyförvärv och spelarförluster, förändringar i organisationen och på coachnivå. Vi checkar av styrkor och svagheter och tippar hur det går för lagen. Vi gissar också divisionens MVP, high scorer, bästa försvarare och bästa coach.

Direct download: 85._Atlantic_Division_Preview.mp3
Category:sports -- posted at: 12:33am CET

I avsnitt 84 korsar vi ämnena basket och politik. Vi pratar om mycket värdiga WNBA-vinnare, om Chauncey Billups pensionering och att herr-VM tappade en hel del av meningen när Spanien åkte ut. Dock så hyllar vi som vanligt Boris Diaw. Vi avslutar med att dra paralleller mellan NBA och det svenska valresultatet; framåt för både rasism och feminism.

 

Direct download: 84._Politik_och_grillspett.mp3
Category:sports -- posted at: 1:04am CET

Avsnitt 83 är säsongspremiär och vi försöker sammanfatta det som hänt i NBA över sommaren, bland annat att Love blivit en Cavalier. Vi siar om pågående herr-VM där vi närstuderar bröderna Gasols Spanien, och funderar kring vilka i USA-truppen som tagit steg framåt. Vi tittar till finalspelet i WNBA och plussar Maya Moore.

Direct download: 83._Varldens_basta_Gasol.mp3
Category:sports -- posted at: 11:41pm CET

I avsnitt 82 pratar Henrik och Jakob om NBA-draften och hittar tre lag var som blev vinnare i draften. Det snackas NBA Summer League, LeBron till Cleveland, och vad det innebär för fans, ägare, typsnitt och slutspelschanser. Sen pratar Henrik och Magnus om Jason Kidd, Paul Pierce, Melo till Knicks, Bulls, och såklart väldigt mycket om triangeln Cleveland-LeBron-Miami. Vi tittar också till lagen som missade storstjärnorna.

Direct download: 82._Den_lille_guden.mp3
Category:sports -- posted at: 12:50am CET

I avsnitt 81 pratar Henrik och Magnus om Miami och vad de kan göra under off season. Blir The Big Three kvar? Fortsätter de med small ball? Gammalt eller ungt? Ryktena om Melo och Kevin Love avhandlas också. Sen pratar Henrik och Jakob om årets NBA-draft och hur Joel Embiids fotskada påverkar draften, samt om några personliga favoriter.

Direct download: 81._Pat_Rileys_klader.mp3
Category:sports -- posted at: 3:27am CET

I avsnitt 80 inleder vi med kommentarer kring Miamis ryktade avsikter att addera Melo till the Big Three. Vi spolar framåt ett dygn och djupdyker i San Antonios seger över Miami i NBA-finalerna. Kawhi Leonard blir närgranskad och vi undrar vad som finns i hans framtid.

 

Direct download: 80._Kavajen.mp3
Category:sports -- posted at: 1:59am CET

I avsnitt 79 tittar vi 35 år bakåt i backspegeln mot året 1979 och får höra lite anekdoter. I årets NBA-finaler har två matcher spelats och ställningen är 1-1. Vi pratar luftkonditionering, kramp, turnovers, gliddunkar, skytte och MVP-bärare. Vi pratar lite om Pistons som skaffat ny GM i Jeff Bower, och vad Van Gundys och Bowers ankomst innebär för Jonas Jerebko. Vi pratar om Utahs nya coach, om ryktet att John Calipari ska coacha Cavs och den ström av europeiska coacher som snart lär komma till NBA. Vi kommenterar All-NBA-teams som utsågs förra veckan, och blickar tillbaka till avsnitt 44 där vi lekte “GM i soffan”. Vi avrundar med Veckans citat och Veckans stats.

Direct download: 79._Bada_broden_i_en_hamburgare.mp3
Category:sports -- posted at: 12:16am CET

I avsnitt 78 sprudlar glädjen över att trion är samlad igen. Det kläms fram anekdoter om Bullets, redheads, poängkungar och slarviga fritidsvanor. Conference-finalerna i NBA gås igenom; vad gick snett för Pacers och Thunder? Vad behöver de göra för att förbättra sina lag inför nästa säsong? Och hur går det i NBA Finals mellan Heat och Spurs? Vilka spelare och vilka matchups är nycklar? Vi pratar lite om draften, om coacher och försäljningen av Clippers. Vi avrundar med veckans citat och veckans stat.

Direct download: 78._De_utraknades_revansch.mp3
Category:sports -- posted at: 1:21am CET

I avsnitt 77 svarar Henrik på lyssnarnas frågor, eftersom Magnus och Jakob drabbats av jobb respektive sjukdom. Frågorna kretsar kring Ibakas lysande comeback, basket-VM, framtiden för Magic, Spurs och Cavs, rövslickande kommentatorer och avrundas med svar om årets NBA-draft. Du får veta mer om Anthony Bennetts potential, varför du ska lyssna på Jim Petersen samt lite om Kawhi Leonards temperament.

Direct download: 77._Lyssnarfragor_Draft_Thunder_Kawhi.mp3
Category:sports -- posted at: 1:30am CET

Avsnitt 76 inleds med en rannsakning där vi inser att vi i oktober misslyckades ordentligt med våra preseason-gissningar på vem som skulle vinna olika awards och statistikkategorier. Vi kastar oss in i NBA-slutspelet, slutanalyserar andra rundan och blickar mot de Conference Finals som precis börjat. Coachkarusellen snurrar allt fortare och nu är namn som Stan van Gundy och Steve Kerr på, medan Mike Brown har kastats av, och vi funderar kring hur SVG kan påverka Jerebkos situation. Vi avslutar med lite prat om NBA Draft 2014.

Direct download: 76._Uppe_med_tuppen_nere_med_kidsen.mp3
Category:sports -- posted at: 12:06am CET

I avsnitt 75 är Magnus hemskt hes efter att Södertälje vände och vann Basketligans finalserie, och Kings och coachen Vedran Bosnic får en liten hyllning. Vi vänder sen blickarna mot NBA-slutspelet och imponeras av oslagbara Spurs, konstaterar att lata Heat förlorar ibland, att både Wizards och Pacers har svårt att scora samt att OKC mot Clippers är den serie som erbjuder mest underhållning. Vi pratar om den riktiga MVP:n, och kommenterar att Warriors sparkat Mark Jackson och nystar bland orsakerna bakom. Vi avslutar med snabba frågor från Jakob.

Direct download: 75._Advokater_gevar_och_whisky.mp3
Category:sports -- posted at: 10:55pm CET

I avsnitt 74 kommenterar vi det fyrverkeri av sjundematcher som avslutade NBA-slutspelets första runda. Vi blickar framåt mot andra rundan och diskuterar matchups och coachdueller. Vi kommenterar det straff som Adam Silver gav Donald Sterling och går sedan igenom de utmärkelser som delats ut den senaste veckan: Most Improved Player, Sixth Man of the Year och Rookie of the Year. Avslutningsvis diskuterar vi coachkarusellen där många rykten förekommer.

Direct download: 74._Som_att_losa_Palmemordet.mp3
Category:sports -- posted at: 11:13pm CET

I avsnitt 73 inleder vi med att kommentera härvan kring Clippers rasistiska ägare Donald Sterling. Vi  betar sedan av NBA playoffs serie för serie och bedömer vilka lag som har störst chans att avancera vidare till andra rundan. De spelare som utmärkt sig i slutspelet får extra beröm, och vi delar ut guldstjärna till chock-rookien Troy Daniels. Vi avslutar med våra reflektioner kring att se en NBA-match live på plats.

Direct download: 73._Overtime-feber.mp3
Category:sports -- posted at: 2:58am CET

I avsnitt 72 gläds vi åt att Södertälje avancerat till final i Basketligans slutspel. Vi pratar sparkade coacher, vinnare av awards och hör såväl fågelkvitter som polissirener. Tyngdpunkten lägger vi på NBA-slutspelet, där det varit tätt med överraskningar hittills i första rundan. 

Direct download: 72._Fagelkvitter_och_sparkade_coacher.mp3
Category:sports -- posted at: 7:47am CET

I avsnitt 71 inleder vi med att minnas ett av David Robinsons stora moment. Vi presenterar sedan en tävling kring NBA-slutspelet som vi har i samarbete med Bettingpodden, och vi kommenterar semifinalerna i Basketligans slutspel. Veckans adoptivlag är San Antonio Spurs som får gott om beröm. Vi går igenom våra predictions inför säsongen och uppdaterar sen våra gissningar på hur årets slutspel i NBA kommer att se ut. Vi konstaterar att Jonas Jerebko kommer att få en ny GM då Joe Dumars inte får fortsätta i sin roll. Vi kollar lite på den nyligen lanserade statistikkategorin Real Plus Minus och undersöker vilken nytta vi kan ha av den.

Direct download: 71._Det_kommer_att_regna.mp3
Category:sports -- posted at: 12:26am CET

Vi inleder avsnitt 70 med att prata om året 1970 i NBA, och tittar sen till slutspelet i Basketligan herr. Magnus avrapporterar en av favoriterna till NBA-titeln: OKC Thunder, och därefter ger vi er dårarnas försvarstal där Ricky Rubio, Kawhi Leonard och JaVale McGee en efter en försvaras trots att de i våra ögon underpresterat. Vi avslöjar ett falskt aprilskämt och pratar sen lite om Jonas Jerebkos beslut att inte spela EM-kval i sommar och hans fortsatta NBA-karriär. Vi kommenterar ESPNs listor över NBAs bästa coacher och lagägare. Vi snackar lite March Madness och avrundar med veckans stats.

Direct download: 70._En_dares_forsvarstal.mp3
Category:sports -- posted at: 10:41pm CET

I avsnitt 69 snurrar vi inledningsvis bort oss i ABA-snack, för att därefter prata Phillys losing streak, likheter mellan Mark Jackson och Jason Kidd, spökhotell och Boogie Smooth. Vi kollar till jakten på slutspelsplats i både East och West, och så pratar vi March Madness som nu är framme vid Final Four och ser hur prestationerna påverkat spelarnas status inför sommarens NBA-draft.

Direct download: 69._Boogie_Smooth.mp3
Category:sports -- posted at: 12:38am CET

I avsnitt 68 rapporterar Henrik av regerande mästarna Miami Heat, och tittar på vad som måste stämma för att de ska kunna ta sin tredje raka titel. Vi snackar lite inför starten på slutspelet för svenska basketligan herr, undrar vad reklam på NBAs matchlinnen kan innebära, hittar två triple-double-debutanter, pratar om Jerebkos kanonmatch och hittar en koppling mellan Cornelis Vreeswijk och NBA. March Madness får sig en titt, vi dippar ner i skolämnen som NO och matematik innan vi avrundar med att avslöja den nästan okände spelaren som leder NBA i PER.

Direct download: 68._Allmanbildande_podd.mp3
Category:sports -- posted at: 12:01am CET

I avsnitt 67 avrapporterar Jakob Dallas Mavericks, ett lag vars tydliga styrka är det offensiva. Dallas kämpar med ålder och att bygga om laget i farten, och vi kämpar med att lära om uttalet på tyske Nowitzkis förnamn. Vi tar en preview på collegebasketens NCAA-slutspel och ger tips på vilka spelare man ska kolla in för att kunna få en tidig titt på kommande NBA-stjärnor. Missa inte Kansas och Kentucky! Vi avslutar med prat om Phil Jacksons ankomst till New York och vad det kan betyda för coachval och Melos free agency.

Direct download: 67._Ett_gang_goofballs.mp3
Category:sports -- posted at: 10:57pm CET

I avsnitt 66 välkomnas Magnus tillbaka efter några DNP-Flu på raken. Han inleder starkt med en utläggning om valet av Vedran Bosnic som ny coach för herrlandslaget, och går raskt över till avrapporteringen av Golden State Warriors som är veckans fokuslag. Därefter betar vi av högaktuella spelare som Gerald Green, Jodie Meeks, Al Jefferson och Joakim Noah och kollar av läget hos NBAs topplag.

Direct download: 66._Jocke_Noah_-_20_pts_och_15_skrik.mp3
Category:sports -- posted at: 2:25am CET

I avsnitt 65 inleder vi med att avrapportera Memphis Grizzlies, som fortfarande visar sig vara NBAs långsammaste och mest långskottsrädda lag. Vi tar en koll på årets Sloan Conference och lär oss mer om returtagningens tre dimensioner och att den heta handen lever. Dårskap, buyouts och onyttiga big men avrundar.

Direct download: 65._Darhuset_i_New_York.mp3
Category:sports -- posted at: 12:14am CET

I avsnitt 64 inleder vi med en avrapportering av Toronto Raptors som är på väg uppåt i NBA efter några dystra år. Sen pratar vi om den relativt sett lugna trade deadline som passerade i veckan. Vad kan vi förvänta oss av exempelvis Blake, Hawes, Turner, Miller och Thornton i deras respektive nya lag? Vi ger också tummen upp till nyheten att Jason Collins får ett till kontrakt och därmed blir den första öppet homosexuella aktiva spelaren i NBA. Vi avrundar med en skvätt näsblod och en oväntat sen trippel-dubbel-debut.

Direct download: 64._Nasblodsmatchen.mp3
Category:sports -- posted at: 10:47pm CET

I avsnitt 63 pratar vi om NBA All-Star Weekend, veckans kommande trade deadline och vilka lag som har läge att göra bra trades. Vi pratar om NBA-lagen som är på gränsen till slutspel och funderar kring vad som förändrats för Detroit när de sparkade Mo Cheeks. Vi avrundar med ett snack om Mount Rushmore samt ger Anthony Bennett lite upprättelse.

Direct download: 63._LeBron_pa_Mount_Rushmore.mp3
Category:sports -- posted at: 1:33am CET

I avsnitt 62 avrapporterar Magnus sitt lag Brooklyn Nets, som till stora delar har både feta plånböcker och midjor. Hur går det för rookiecoachen Jason Kidd? Har Nets bra bredd i truppen? Sedan diskuterar vi varför man har favoritlag och vad det är som gör att man fastnar för vissa lag. Finns det överhuvudtaget någon poäng med att hålla på något lag? Innan vi avslutar reder vi ut en sushigåta, hittar en clown och firar en 40-årsdag.

Direct download: 62._Brook-Lin_Njets.mp3
Category:sports -- posted at: 10:17pm CET

Avsnitt 61 inleds med prat om lagens namn, varför heter Jazz som de gör? Utah är ju inte direkt hemtrakter för jazzen. Sen är det dags för Henrik att avrapportera Minnesota. Varför är Wolves utanför slutspel trots att de borde vara NBAs sjunde bästa lag? Vad krävs för att Rubio ska få ett riktigt genombrott? Vi kollar till All-star-uttagningarna och går sen in i ett samtal om LeBron vs Durant. Vad krävs av LeBron för att hindra Durant från att vinna MVP? Hur står sig deras form historiskt? Vi går igenom några aktualiteter; skiftet från Stern till Silver, Bynum till Pacers och ryktet om Pau Gasol till Phoenix. Vi avrundar med veckans stats och en koll på Basketligans tabelltopp.

Direct download: 61._LeBron_vs_Durant.mp3
Category:general -- posted at: 12:31am CET

I avsnitt 60 inleder vi med förvirring och ett gäng scorers innan Jakob får avrapportera sitt adopterade lag Phoenix Suns. Varför går Suns överraskande bra i år? Vad gör coach Hornacek rätt? Vilka spelare är lagets viktigaste? Vi diskuterar också första uttagningen av 28 spelare till USAs trupp till kommande VM och OS, och hittar några spelare som kanske inte riktigt passar för uppdraget. Vi tar en halvtidskoll på hur de 30 NBA-lagen har presterat hittills i förhållande till förväntningarna, och väljer tre kanoner och tre kalkoner var. Under rubriken Veckans stats går vi t.ex. igenom Melos 62 och de överraskande 51 poäng som kom från Terrence Ross bössa.

Direct download: 60._Melo_ar_sasongsbast_Knicksbast_o_MSG-bast.mp3
Category:general -- posted at: 11:14pm CET

I avsnitt 59 är det dags för Magnus att avrapportera sitt adoptivlag Detroit Pistons. Vilka är styrkorna respektive svagheterna? Hur passar spelarna ihop? Vad krävs för att Jonas Jerebko ska få en större roll? Det närmar sig halvtid i NBA-säsongen och vi går igenom statusen på våra förutsägelser kring awards och vinnare av statistikkategorierna, samt slänger ur oss kanoner och kalkoner. Vi välkomnar Rondo och Oden tillbaka efter skador, och drar varsin veckans stat.

Direct download: 59._Jerebko_skulle_tjana_pa_att_Monroe_forsvann.mp3
Category:general -- posted at: 2:19am CET

I avsnitt 58 inleder vi med Henriks avrapportering av det adopterade laget Houston Rockets. Hur spelar Rockets? Vad funkar, och vad behöver bli bättre? Därefter avverkar vi Borås rekord i Basketligan, J.R Smiths relation till skosnören samt Bynum mot Deng-traden och dess effekt på Chicagos planer framöver. Vi tar en djupdykning i hur européerna spelat i år och hittar oväntat vassa säsonger från t.ex. Dirk och Dragic. Vi avrundar med veckans stats.

Direct download: 58._Deng_ar_en_potentiell_Iguodala.mp3
Category:general -- posted at: 5:38am CET

I avsnitt 57 inleder vi med Jakobs rapport kring Bobcats. Vart är Bobcats på väg? Vad innebär Jeffs skada för hans chanser att utvecklas och få en större roll? Vi fortsätter med traderykten, är Bynum på väg till L.A? Vi pratar om Draft Wheel, ett alternativ till draftlotteriet. Vi rankar topplagen i West, kommenterar intressanta stats och avrundar med det senaste kring Dennis Rodmans äventyr i Nordkorea.

Direct download: 57._Jeffs_chans_med_Bobcats_over.mp3
Category:general -- posted at: 11:26pm CET

1