Basketpodden

I avsnitt 60 inleder vi med förvirring och ett gäng scorers innan Jakob får avrapportera sitt adopterade lag Phoenix Suns. Varför går Suns överraskande bra i år? Vad gör coach Hornacek rätt? Vilka spelare är lagets viktigaste? Vi diskuterar också första uttagningen av 28 spelare till USAs trupp till kommande VM och OS, och hittar några spelare som kanske inte riktigt passar för uppdraget. Vi tar en halvtidskoll på hur de 30 NBA-lagen har presterat hittills i förhållande till förväntningarna, och väljer tre kanoner och tre kalkoner var. Under rubriken Veckans stats går vi t.ex. igenom Melos 62 och de överraskande 51 poäng som kom från Terrence Ross bössa.

Direct download: 60._Melo_ar_sasongsbast_Knicksbast_o_MSG-bast.mp3
Category:general -- posted at: 11:14pm CET

I avsnitt 59 är det dags för Magnus att avrapportera sitt adoptivlag Detroit Pistons. Vilka är styrkorna respektive svagheterna? Hur passar spelarna ihop? Vad krävs för att Jonas Jerebko ska få en större roll? Det närmar sig halvtid i NBA-säsongen och vi går igenom statusen på våra förutsägelser kring awards och vinnare av statistikkategorierna, samt slänger ur oss kanoner och kalkoner. Vi välkomnar Rondo och Oden tillbaka efter skador, och drar varsin veckans stat.

Direct download: 59._Jerebko_skulle_tjana_pa_att_Monroe_forsvann.mp3
Category:general -- posted at: 2:19am CET

I avsnitt 58 inleder vi med Henriks avrapportering av det adopterade laget Houston Rockets. Hur spelar Rockets? Vad funkar, och vad behöver bli bättre? Därefter avverkar vi Borås rekord i Basketligan, J.R Smiths relation till skosnören samt Bynum mot Deng-traden och dess effekt på Chicagos planer framöver. Vi tar en djupdykning i hur européerna spelat i år och hittar oväntat vassa säsonger från t.ex. Dirk och Dragic. Vi avrundar med veckans stats.

Direct download: 58._Deng_ar_en_potentiell_Iguodala.mp3
Category:general -- posted at: 5:38am CET

I avsnitt 57 inleder vi med Jakobs rapport kring Bobcats. Vart är Bobcats på väg? Vad innebär Jeffs skada för hans chanser att utvecklas och få en större roll? Vi fortsätter med traderykten, är Bynum på väg till L.A? Vi pratar om Draft Wheel, ett alternativ till draftlotteriet. Vi rankar topplagen i West, kommenterar intressanta stats och avrundar med det senaste kring Dennis Rodmans äventyr i Nordkorea.

Direct download: 57._Jeffs_chans_med_Bobcats_over.mp3
Category:general -- posted at: 11:26pm CET

1