Basketpodden

I avsnitt 64 inleder vi med en avrapportering av Toronto Raptors som är på väg uppåt i NBA efter några dystra år. Sen pratar vi om den relativt sett lugna trade deadline som passerade i veckan. Vad kan vi förvänta oss av exempelvis Blake, Hawes, Turner, Miller och Thornton i deras respektive nya lag? Vi ger också tummen upp till nyheten att Jason Collins får ett till kontrakt och därmed blir den första öppet homosexuella aktiva spelaren i NBA. Vi avrundar med en skvätt näsblod och en oväntat sen trippel-dubbel-debut.

Direct download: 64._Nasblodsmatchen.mp3
Category:sports -- posted at: 10:47pm CET

I avsnitt 63 pratar vi om NBA All-Star Weekend, veckans kommande trade deadline och vilka lag som har läge att göra bra trades. Vi pratar om NBA-lagen som är på gränsen till slutspel och funderar kring vad som förändrats för Detroit när de sparkade Mo Cheeks. Vi avrundar med ett snack om Mount Rushmore samt ger Anthony Bennett lite upprättelse.

Direct download: 63._LeBron_pa_Mount_Rushmore.mp3
Category:sports -- posted at: 1:33am CET

I avsnitt 62 avrapporterar Magnus sitt lag Brooklyn Nets, som till stora delar har både feta plånböcker och midjor. Hur går det för rookiecoachen Jason Kidd? Har Nets bra bredd i truppen? Sedan diskuterar vi varför man har favoritlag och vad det är som gör att man fastnar för vissa lag. Finns det överhuvudtaget någon poäng med att hålla på något lag? Innan vi avslutar reder vi ut en sushigåta, hittar en clown och firar en 40-årsdag.

Direct download: 62._Brook-Lin_Njets.mp3
Category:sports -- posted at: 10:17pm CET

Avsnitt 61 inleds med prat om lagens namn, varför heter Jazz som de gör? Utah är ju inte direkt hemtrakter för jazzen. Sen är det dags för Henrik att avrapportera Minnesota. Varför är Wolves utanför slutspel trots att de borde vara NBAs sjunde bästa lag? Vad krävs för att Rubio ska få ett riktigt genombrott? Vi kollar till All-star-uttagningarna och går sen in i ett samtal om LeBron vs Durant. Vad krävs av LeBron för att hindra Durant från att vinna MVP? Hur står sig deras form historiskt? Vi går igenom några aktualiteter; skiftet från Stern till Silver, Bynum till Pacers och ryktet om Pau Gasol till Phoenix. Vi avrundar med veckans stats och en koll på Basketligans tabelltopp.

Direct download: 61._LeBron_vs_Durant.mp3
Category:general -- posted at: 12:31am CET

1