Basketpodden

I avsnitt 77 svarar Henrik på lyssnarnas frågor, eftersom Magnus och Jakob drabbats av jobb respektive sjukdom. Frågorna kretsar kring Ibakas lysande comeback, basket-VM, framtiden för Magic, Spurs och Cavs, rövslickande kommentatorer och avrundas med svar om årets NBA-draft. Du får veta mer om Anthony Bennetts potential, varför du ska lyssna på Jim Petersen samt lite om Kawhi Leonards temperament.

Direct download: 77._Lyssnarfragor_Draft_Thunder_Kawhi.mp3
Category:sports -- posted at: 1:30am CET

Avsnitt 76 inleds med en rannsakning där vi inser att vi i oktober misslyckades ordentligt med våra preseason-gissningar på vem som skulle vinna olika awards och statistikkategorier. Vi kastar oss in i NBA-slutspelet, slutanalyserar andra rundan och blickar mot de Conference Finals som precis börjat. Coachkarusellen snurrar allt fortare och nu är namn som Stan van Gundy och Steve Kerr på, medan Mike Brown har kastats av, och vi funderar kring hur SVG kan påverka Jerebkos situation. Vi avslutar med lite prat om NBA Draft 2014.

Direct download: 76._Uppe_med_tuppen_nere_med_kidsen.mp3
Category:sports -- posted at: 12:06am CET

I avsnitt 75 är Magnus hemskt hes efter att Södertälje vände och vann Basketligans finalserie, och Kings och coachen Vedran Bosnic får en liten hyllning. Vi vänder sen blickarna mot NBA-slutspelet och imponeras av oslagbara Spurs, konstaterar att lata Heat förlorar ibland, att både Wizards och Pacers har svårt att scora samt att OKC mot Clippers är den serie som erbjuder mest underhållning. Vi pratar om den riktiga MVP:n, och kommenterar att Warriors sparkat Mark Jackson och nystar bland orsakerna bakom. Vi avslutar med snabba frågor från Jakob.

Direct download: 75._Advokater_gevar_och_whisky.mp3
Category:sports -- posted at: 10:55pm CET

I avsnitt 74 kommenterar vi det fyrverkeri av sjundematcher som avslutade NBA-slutspelets första runda. Vi blickar framåt mot andra rundan och diskuterar matchups och coachdueller. Vi kommenterar det straff som Adam Silver gav Donald Sterling och går sedan igenom de utmärkelser som delats ut den senaste veckan: Most Improved Player, Sixth Man of the Year och Rookie of the Year. Avslutningsvis diskuterar vi coachkarusellen där många rykten förekommer.

Direct download: 74._Som_att_losa_Palmemordet.mp3
Category:sports -- posted at: 11:13pm CET

1