Basketpodden

I avsnitt 81 pratar Henrik och Magnus om Miami och vad de kan göra under off season. Blir The Big Three kvar? Fortsätter de med small ball? Gammalt eller ungt? Ryktena om Melo och Kevin Love avhandlas också. Sen pratar Henrik och Jakob om årets NBA-draft och hur Joel Embiids fotskada påverkar draften, samt om några personliga favoriter.

Direct download: 81._Pat_Rileys_klader.mp3
Category:sports -- posted at: 3:27am CET

I avsnitt 80 inleder vi med kommentarer kring Miamis ryktade avsikter att addera Melo till the Big Three. Vi spolar framåt ett dygn och djupdyker i San Antonios seger över Miami i NBA-finalerna. Kawhi Leonard blir närgranskad och vi undrar vad som finns i hans framtid.

 

Direct download: 80._Kavajen.mp3
Category:sports -- posted at: 1:59am CET

I avsnitt 79 tittar vi 35 år bakåt i backspegeln mot året 1979 och får höra lite anekdoter. I årets NBA-finaler har två matcher spelats och ställningen är 1-1. Vi pratar luftkonditionering, kramp, turnovers, gliddunkar, skytte och MVP-bärare. Vi pratar lite om Pistons som skaffat ny GM i Jeff Bower, och vad Van Gundys och Bowers ankomst innebär för Jonas Jerebko. Vi pratar om Utahs nya coach, om ryktet att John Calipari ska coacha Cavs och den ström av europeiska coacher som snart lär komma till NBA. Vi kommenterar All-NBA-teams som utsågs förra veckan, och blickar tillbaka till avsnitt 44 där vi lekte “GM i soffan”. Vi avrundar med Veckans citat och Veckans stats.

Direct download: 79._Bada_broden_i_en_hamburgare.mp3
Category:sports -- posted at: 12:16am CET

I avsnitt 78 sprudlar glädjen över att trion är samlad igen. Det kläms fram anekdoter om Bullets, redheads, poängkungar och slarviga fritidsvanor. Conference-finalerna i NBA gås igenom; vad gick snett för Pacers och Thunder? Vad behöver de göra för att förbättra sina lag inför nästa säsong? Och hur går det i NBA Finals mellan Heat och Spurs? Vilka spelare och vilka matchups är nycklar? Vi pratar lite om draften, om coacher och försäljningen av Clippers. Vi avrundar med veckans citat och veckans stat.

Direct download: 78._De_utraknades_revansch.mp3
Category:sports -- posted at: 1:21am CET

1