Basketpodden

I avsnitt 86 inleder vi med mer om LeBrons nya förbättrade hårlinje. Vi pratar också om att Jeff Taylor arresterats och stängts av. Därefter lägger vi allt krut på NBAs Southeast Division. I tur och ordning går vi igenom Hawks, Hornets, Heat, Magic och Wizards. Vi kollar på nyförvärv och spelarförluster, förändringar i organisationen och på coachnivå. Vi checkar av styrkor och svagheter och tippar hur det går för lagen. Vi gissar också divisionens MVP, high scorer, bästa försvarare och bästa coach.

Direct download: 86._Southeast_Division_Preview.mp3
Category:sports -- posted at: 1:12am CET

I avsnitt 85 inleder vi med LeBrons nya förbättrade hårlinje för att sen lägga allt krut på NBAs Atlantic Division. I tur och ordning går vi igenom Celtics, Nets, Knicks, Sixers och Raptors. Vi kollar på nyförvärv och spelarförluster, förändringar i organisationen och på coachnivå. Vi checkar av styrkor och svagheter och tippar hur det går för lagen. Vi gissar också divisionens MVP, high scorer, bästa försvarare och bästa coach.

Direct download: 85._Atlantic_Division_Preview.mp3
Category:sports -- posted at: 12:33am CET

I avsnitt 84 korsar vi ämnena basket och politik. Vi pratar om mycket värdiga WNBA-vinnare, om Chauncey Billups pensionering och att herr-VM tappade en hel del av meningen när Spanien åkte ut. Dock så hyllar vi som vanligt Boris Diaw. Vi avslutar med att dra paralleller mellan NBA och det svenska valresultatet; framåt för både rasism och feminism.

 

Direct download: 84._Politik_och_grillspett.mp3
Category:sports -- posted at: 1:04am CET

Avsnitt 83 är säsongspremiär och vi försöker sammanfatta det som hänt i NBA över sommaren, bland annat att Love blivit en Cavalier. Vi siar om pågående herr-VM där vi närstuderar bröderna Gasols Spanien, och funderar kring vilka i USA-truppen som tagit steg framåt. Vi tittar till finalspelet i WNBA och plussar Maya Moore.

Direct download: 83._Varldens_basta_Gasol.mp3
Category:sports -- posted at: 11:41pm CET

1