Basketpodden

I avsnitt 103 rankar vi topp 5 pointguards i NBA. Vem är etta? Vilka unga spelare ser vi som blivande topp 5-pointguards? Vi pratar skador, rykten och rekord (KLAY! KLAY!). Vi ser att Hassanity börjar ta form, och försöker oss på att bjuda på veckans vits.

Direct download: 103._Topp_5_pointguards.mp3
Category:sports -- posted at: 12:01am CET

I avsnitt 102 pratas det om trades och traderykten. Är Brook Lopez på gång till OKC? Hur ser slutet på Kobes karriär ut, tar han över efter Barkley som expert hos TNT? Vi kollar av våra Award predictions nu när säsongen strax kommit till halvtid. Självklart analyseras även “the usual suspects” Cleveland och OKC.

Direct download: 102._Awards-koll_i_halvtid.mp3
Category:sports -- posted at: 4:28am CET

I avsnitt 101 pratar vi om trade-febern som spridit sig över NBA. Cavs har adderat Shumpert, J.R Smith och Mozgov, Waiters hamnade i OKC. Jeff Green gick till Memphis och Phoenix förstärkte med Brandan Wright. Vad betyder det i kampen om slutspelsplatser? Vilka fler lag lär vara villiga att göra trades? Vilka spelare vill de ha? Det blir också Veckans veteran och Veckans yngling.

Direct download: 101._Trade-feber.mp3
Category:sports -- posted at: 2:32am CET

I avsnitt 100 pratar vi om att East äntligen återhämtat sig lite och att det nu finns några stabila topplag. Vi kollar hur det funkat för tillskotten Rondo och Josh Smith i sina nya lag, samt vad som hänt med Pistons sedan de gjorde sig av med Smith. Det blir en koll på toppstriden i Basketligan Herr och så pratar vi om statistikbegreppet Win Shares och spelare högt upp i den kategorin som inte ännu vunnit en NBA-titel.

Direct download: 100._Go_East.mp3
Category:sports -- posted at: 12:18am CET

1