Basketpodden

I avsnitt 112 ger Gabbe sin syn på semifinalrundan i slutspelet på Basketligan Herr. Henrik och Jakob pratar sen om NCAA-slutspelet och om drömfinalen som kan uppstå där. Okafor vs Towns vore guld för oss som gillar att kolla in blivande NBA-spelare. Vi vänder ut och in på MVP-diskussionen, vem kommer att vinna? Vi pratar om skador och ändringar av spelschemat för att minska skaderisker. Vi rundar av med JJ Redick och coola namn.

Direct download: 112._Vem_blir_MVP.mp3
Category:sports -- posted at: 11:55pm CET

I avsnitt 111 snackar vi Cavs utveckling till en sann titelutmanare, och OKCs motsatta utveckling i och med Durants skada. Vi pratar lite om Nash som lägger skorna på hyllan, om March Madness, om Elfrid Payton och Södertälje Kings chanser att vinna en tredje rak SM-titel.

Direct download: 111._The_Number_of_Baskett.mp3
Category:sports -- posted at: 11:20pm CET

I avsnitt 110 snackar vi om positioner. Vad bestämmer en spelares position? Är Duncan PF eller C? Vi pratar väldigt mycket om Kyrie Irving och kollar av heta och kalla lag i tabellen inför slutspelet. Dessutom Hassanity och Jerebko watch.

 

Direct download: 110._Ett_moget_samtal.mp3
Category:sports -- posted at: 12:36am CET

I avsnitt 109 inleder vi med vi skador, signings och Shaw. Sen djupdyker vi i statistiken, och hittar relativt okända spelare som levererar på en nivå långt över deras rykte - Khris Middleton är typexempel. Vi beundrar Russell Westbrook och kollar till tabellen inför racet mot slutspel. Vi pratar NBA-prospects och rapporterar av veckans Jerebko och Hassanity.

Direct download: 109._NBAs_minst_kanda_toppspelare.mp3
Category:sports -- posted at: 11:26pm CET

I avsnitt 108 pratar vi om de skador som är aktuella: D.Rose, Paul George, Bosh, Westbrook m.fl. Vi gör en Hassanity watch, pratar om DeAndre Jordan och stannar till lite vid Jonas Jerebkos succé i Boston. Inför March Madness presenterar vi några av kandidaterna till att gå högt i årets NBA draft.

Direct download: 108._Jerebko_in_the_spotlight.mp3
Category:sports -- posted at: 11:59pm CET

1