Basketpodden

I avsnitt 116 pratar Gabriel om den heta finalserien i Basketligan Herr. Magnus och Henrik snackar NBA Playoffs och tittar på framtiden för de utslagna lagen Celtics, Raptors och Pelicans. Vi kommenterar utmärkelserna Defensive Player och Coach of the Year.

Direct download: 116._Fatoljen_i_hornet.mp3
Category:sports -- posted at: 12:34am CET

I avsnitt 115 analyseras finalserien i Basketligan Herr, och vi gläds åt att Amanda Zahoui draftades som #2 i WNBA-draften. Vi kollar tendenser i NBA Playoffs och ger våra predictions. Det blir också en liten historik över NBA-spelare med Sverige-anknytningar i och med att Jonas Jerebko nu slutspelsdebuterat.

Direct download: 115._The_Swedish_Larry_Bird.mp3
Category:sports -- posted at: 11:38pm CET

I avsnitt 114 inleder vi med en preview på finalerna i Basketligan Herr mellan Södertälje och Uppsala. Vi fortsätter med en koll på nio bottenlag i NBA och utvärderar deras säsong och framtidsmöjligheter. Vi pratar lite Jerebko och Taylor och försöker få koll på vilka lag som tar sig till slutspel och vilka matchups det blir.

Direct download: 114._Anklebreakerz.mp3
Category:sports -- posted at: 12:28am CET

I avsnitt 113 pratar vi Final Four i NCAA-slutspelet och kollar närmare på årets NBA-rookies och den potential som finns där. Det blir också en titt på semifinalerna i Basketligan Herr, och vi avslutar med koll på tabellen i NBA för att se vilka lag som har bäst chans att nå playoffs.

Direct download: 113._Vilse_i_pannkakan.mp3
Category:sports -- posted at: 10:55pm CET

1