Basketpodden

Henrik och Jakob pratar James Harden, Seth Curry och en massa små Cleveland-deals. Vi dyker in framtiden och kikar på toppkandidaterna i draften 2016. Jakob och Alexandra pratar om WNBAs Allstar-match, Elena Delle Donne och säsongens stora blockbustertrade.

 

Direct download: 131._Labben_o_Blockbustern.mp3
Category:sports -- posted at: 2:47am CET

Vi pratar om att Candace Parker gör comeback i WNBA och att Maya Moore har en svacka. Efter en “namnparentes” kommer koll på omröstningen inför Allstar-matchen i WNBA.

Direct download: 130._Familjelosa_men_rattvisa.mp3
Category:sports -- posted at: 2:47am CET

Vi pratar om Josh Smith, Ty Lawson och Jeffery Taylor. Vi snackar NBA Summer Leagues bästa rookies och veteraner. WNBA-snacket kommer i ett extraavsnitt.

Direct download: 129._Drinking_under_influence.mp3
Category:sports -- posted at: 12:02am CET

Henrik och Jakob pratar om DeAndre Jordans ångervecka och att allt ståhej var bra för underhållningsprodukten NBA. Vi går igenom trades och free agent-affärer från senaste veckan. Alexandra och Jakob pratar MVP-racet i WNBA och Amandas förmodligen lärorika situation i Tulsa.

Direct download: 128._Lyxtax_o_lyxbankning.mp3
Category:sports -- posted at: 2:55am CET

Magnus & Henrik går igenom NBA-lagens free agent signings från ATL till WAS. Alexandra & Jakob pratar veckan i WNBA och beskriver Britney Griners nya go-to-move.

Direct download: 127._Free-agent-madness_o_go-to-moves.mp3
Category:sports -- posted at: 3:07am CET

1